Sidder kondomet for stramt?

Nogle fyre er jo i den situation, at de almindelige kondomer simpelthen ikke har den rigtige størrelse. Det kommer i høj grad an på omkredsen af penis, som for alvor er det afgørende for hvilken størrelse kondom du skal vælge.

En god fingerregel siger, at hvis omkredsen er mellem 12 og 13 cm kan du bruge almindelige kondomer, men er den mindre end 12 cm skal du kigge efter små kondomer, og er den mere end 13 skal du kigge efter store kondomer.

Hvis kondomet er for stort risikerer du at det glider af under samleje, hvilket kan være rigtig uheldigt for begge parter. Er kondomet omvendt for lille vil det sidde ekstremt stramt, hvilket kan være ubehageligt. Derudover risikerer du, at kondomet springer under samlejet – og så ligger du pludselig der helt uden beskyttelse!

Derfor vil vi anbefale dig at finde et kondom der passer lige præcis til dig. Det nemmeste er blot at prøve sig frem, og finde et der sidder godt fast men omvendt heller ikke er for stramt.

Der er mange online kondombutikker som sælger ekstra store kondomer, og de er typisk ikke dyrere end helt almindelige kondomer, så tøv ikke med at vælge disse hvis du føler at kondomet strammer lige rigeligt!

Thomas Andreasen

Thomas Andreasen wrote 15 posts

Post navigation


Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>