Oversigt: De fire mest populære kondomer

Her får du en gennemgang af de fire mest populære kondom-mærker på det danske marked.

Protex kondomer
Det danske discount-mærke Protex er blevet ekstremt populært for dets billige kondomer af en høj kvalitet. Deres kondomer er ikke banebrydende eller innovative, men de giver rigtig meget værdi for pengene. Kondomerne fås ned til 38 kr. for en pakke med 10 kondomer.

Køb Protex kondomer her >>

Worlds-Best kondomer
Det gamle danske kvalitetsmærke Worlds-Best er meget kendt blandt de “voksne” generationer, fordi det har eksisteret i mere end 50 år. Emballagen er original og velkendt, og Worlds-Best laver en del forskellige typer kondomer.

Køb Worlds-Best kondomer her >>

RFSU kondomer
De svenske mærke RFSU er i den dyrere ende mange steder online, fordi de er dyre at købe ind. De laver nogle rigtig gode kondomer, som hænger i mange dagligvarerbutikker. Specielt deres Profil og Thin kondomer er populære iblandt danskerne.

Køb RFSU kondomer her >>

Durex kondomer
Det internationale mærke Durex er ubetinget verdens største kondombrand, idet de står for ca en fjerdedel af kondomsalget på verdensplan. De sælger nemlig omkring en milliard kondomer hvert eneste år. De adskiller sig ved at lave nogle specielle typer kondomer, som passer til den enkeltes behov, som eksempelvis kondomer med bedøvende creme, som modvirker for tidlig sædafgang.

Køb Durex kondomer her >>

Står du og skal bruge en dildo, så er dildo-priser.dk stedet at finde de bedste produkter til de bedste priser.

Thomas Andreasen

Thomas Andreasen wrote 15 posts

Post navigation


Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>