Kondomer – er der aldrig nogen nyheder?

Markedet for kondomer er ældgammelt, og det er i dag ikke just det mest innovative af slagsen. Kondomer har været det samme i mange år efterhånden, kun med få nyheder ind i mellem. Alligevel synes vi det er ret spændende – hvorfor?

Måling-af-penisJo ser du, kondomer er ekstremt vigtigt, og noget vi bør udbrede mere i Danmark, hvor vi har ekstremt mange kønssygdomme. Specielt blandt unge er problemet markant. Skal folk så stoppe med at have sex? Nej, det skal de selvfølgelig ikke.

Vi skal have folk til at bruge kondomer, for så er det ganske hyggeligt og uskadeligt at have sex. Men mange mener desværre at kondomer er meget usexede til trods for, at det nok er det produkt i hele verden der har mest med sex at gøre.

Der kommer dog en gang i mellem nogle nyheder som de unge synes er sjove. Fx skrev nyhedsmediet Dagens.dk for nylig om de nye kondomer med hash-smag, som er kommet på markedet i Danmark. Ja, du læste rigtigt. Kondomet med smagen af hash.

Uanset hvor underligt det kan lyde, så er det i hvert fald noget der vakte de unges interesse, og fik sat fokus på kondomerne. Det er nyheder som disse vi skal bruge, for at få det til at være “sexet” at bruge kondom.

Har du desuden læst vores artikel om hvordan du finder ud af, hvilken størrelse kondom du skal bruge?

Thomas Andreasen

Thomas Andreasen wrote 15 posts

Post navigation


Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>