Hvorfor skal jeg bruge kondom?

Mange danske unge vælger kondomet fra, og det er ganske enkelt et stort problem, da de unge risikerer både seksuelle sygdomme og uønsket graviditet.

Sex og Sundhed afholder hvert år kampagnen ”Kun med kondom”, som skal få specielt unge i alderen 16-25 år til at bruge kondom.

Her ses en af de første kampagnevideoer:

Der er ingen fornuftig undskyldning for ikke at bruge kondom, og følgerne af at det bliver ignoreret har store konsekvenser for samfundet. Kondomer er det mest sikre præventionsmiddel der findes, og det eneste der beskytter begge parter imod sygdomme.

Du kan læse alt om kondomer i NetDoktor.dks artikel om emnet.

Synes du det er pinligt at købe kondomer i butikkerne, så køb dine online. Her er priserne også lavere, og udvalget er større. Kondomerne bliver leveret diskret i din postkasse, uden at afsløre hvad der er i pakken.

Du kan fx hos eKondom.dk købe kondomer fra Protex for blot 38 kr., og her kan du vælge imellem de almindelige kondomer, rillede kondomer, nobrede kondomer, profilerede kondomer og ekstra store kondomer.

Thomas Andreasen

Thomas Andreasen wrote 15 posts

Post navigation


Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>