Hvilken kondombutik på nettet skal jeg vælge?

Der findes en lang, lang række kondombutikker på internettet. Det fede ved at købe kondomer online er, at du slipper for det pinlige moment ned i supermarkedet, hvor folk kigger underligt på dig.

Her ser du to komikere diskutere det akavede kondomindkøb.

Der er mange gode kondombutikker online, så det du skal kigge efter foruden prisen er betingelser for levering og handel på siden. Nogle sider har lave priser, men tager en høj pris for leveringen, eller har nogle urimelige handelsbetingelser.

Hos webshoppen eKondom.dk har vi oplevet at du får en god pris på kondomer, samtidig med at de giver billig levering og har fair handelsbetingelser.

Men søg på ”kondomer” og tag et kig på den liste der kommer frem, og få dig så et overblik over de forskellige muligheder. Dem der kommer op i toppen på Google er ofte troværdige at handle hos, så tøv ikke.

Søger du efter at købe billige dildoer, så kan vi anbefale at tage et kig på denne artikel fra SwingerKlubben.dk, som beskriver hvordan du finder disse.

Thomas Andreasen

Thomas Andreasen wrote 15 posts

Post navigation


Comments

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>