Forlæng nydelsen med bedøvende kondomer

Forlæng nydelsen med bedøvende kondomer

Måske kender I til problemet hjemme under dynen. I er godt i gang, og du ender med at komme alt for tidligt. Det er faktisk helt normalt, da kvinder for det meste er længere tid om at komme, end mænd. Der er heldigvis råd for dette, med bedøvende kondomer.

Udvalget af kondomer er stort

Hvis du scroller igennem din vanlige webshop med kondomer, vil du opleve at udvalget er enormt. Der er mange varianter at vælge mellem, og det kan egentlig være svært at sætte sig ind i, hvad de forskellige typer kan – og kan gøre godt for dig og din partner. Du kender dem med smag, riller, farver og alverdens andre kondomerkombinationer. Der findes også kondomer, som kan hjælpe på diverse problemer eller udfordringer du kan opleve under den seksuelle akt. Har du eksempelvis problemer med udholdenhed under sex, er der også kondomer til dette formål.

Hold længere

Det er videnskabeligt bevist, at psykologi sagtens kan have sit besyv med, når du eksempelvis får for hurtig udløsning. Det kan være tidligere oplevelser, som har været ubehagelige, eller hvor du har skullet skynde dig til klimaks. Disse tidligere oplevelser, kan have en påvirkning på dit sexliv. Det er der dog råd for, både med tankens kraft – ved at tænke positivt og give dig hen – men også ved brug af det bedøvende kondom. En anden ting som rigtig mange par benytter er erotiske artikler, som kan hjælpe under forspillet. Disse kan være alt fra små vibrerende penisringe til mindre dildoer. Klik her.

Fordelen ved det bedøvende kondom

Kondomet er ideelt til Jer, som ønsker at kunne nyde hinanden i længere tid ad gangen. Den bedøvende effekt er med til at forlænge mandens udholdenhed rent seksuelt, hvilket altså vil forsinke udløsningen.  Hvert enkelt kondom indeholder bedøvende creme, som reagerer ved kontakt med huden. Denne er medvirkende til at kunne give Jer en langvarig nydelse af hinanden!

Køb dine bedøvende kondomer undermærke fra Durex, som også er en af de mest velkendte kondommærker i verden. Klik her.

Det bedøvende kondom anvendes som almindelige kondomer, og har en easy-on form, som gør dem lette at anvende og tage på.

Herfra er der vidst ikke mere at sige, end rigtig god fornøjelse!

Thomas Andreasen

Thomas Andreasen wrote 15 posts

Post navigation


Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>