Er riller og knopper overhovedet noget værd?

Alle steder kan du få de helt almindelige kondomer, som er transparente og uden nogen særlige ekstra-fiduser. Disse kondomer er jo rigtig fine, og er det sikre valg ift. en ny partner.

Men har du haft en fast partner i længere tid, kan det være spændende at prøve nogle nye typer kondomer. Det kan være kondomer med riller eller knopper, eller det kan være en sjov farve. Pointen med dette er at give et friskt pust til sexlivet, og det er da altid sjovt at prøve noget nyt.

Det er en smagssag om man kan lide disse specielle typer kondomer, men mit råd er ganske enkelt at I prøver jer frem. Der kan ikke ske noget ved at prøve.

Du kan ikke på forhånd vide om det bliver en succes, men prøv det da af. Det faktum at du læser denne artikel lige nu viser at du er nysgerrig, så tøv ikke med at udforske dette. Det værste der kan ske er, at I bliver enige om at fortsætte med at købe helt almindelige kondomer fremover.

Thomas Andreasen

Thomas Andreasen wrote 15 posts

Post navigation


Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>